Пн. Май 27th, 2024

Նույնիսկ ամենատարածված մթերքները, որոնց մարդը սովոր է, կարող է գլխացավ առաջացնել: Այդ իսկ պատճառով դուք պետք է ուշադիր մոտենաք ձեր սննդակարգին,

ինչպես նաև ուշադիր հետևեք մարմնի փոփոխություններին: Այս մասին հայտարարել է հեռուստատեսային բժիշկ Ալեքսանդր Մյասնիկովը։ Բժշկի խոսքով՝ նոպաները սովորաբար հրահրվում են հնեցված պանիրով ​​կամ լավ մուգ շոկոլադով։

Եթե ցանկանում եք այլևս գլխացավ չունենաք,մի օգտագործեք այս մթերքները

Մոնոնատրիումի գլյուտամատը վտանգավոր է: Ուստի այս հավելումը պարունակող ապրանքները նույնպես կարող են խնդիր առաջացնել։ Օրինակ՝ խոզապուխտ և երշիկեղեն,

արիշտա։ Որոշ սոուսներ պարունակում են նաև նյութեր, որոնք բացասաբար են ազդում օրգանիզմի վիճակի վրա։ Ինչպես նշել է հաղորդավարը, միգրենը հաճախ առաջանում է որոշակի հոտերի, ձայների, թարթող լույսերի, սթրեսի և հոգնածության պատճառով։

Եթե ցանկանում եք այլևս գլխացավ չունենաք,մի օգտագործեք այս մթերքները

Ծայրահեղ դեպքերում զգայունությունը սրվում է` այն աստիճան, որ նույնիսկ ցավ է պատճառում մազերը սանրելը: